Welkom Welkom op de website van onze kegelclub. "Vrije Touwetje"

Wie zijn wij?

De kegelverenigingen de Vrijbuiters en Touwetje zijn in 2015 een fusie aangegaan.           Beide verenigingen hebben toch wel een staat van dienst. Touwetje is al 106 jaar actief, de Vrijbuiters doen het met de helft ( dit jaar 55 jaar). 

                                Touwetje was al een gemengde club en dit is natuurlijk zo gebleven.

Leeftijd van de clubleden variëren van in de 30 tot en met in de 90 en mag zelfs nog hoger ( bij de vrijbuiters viel op 94 jarige leeftijd het oudste actiefste lid helaas uit)  U ziet leeftijd maakt niets uit, met sport en humor blijf je jong. 

Wij streven naar een leuke gezellige avond waar ook gekegeld wordt maar ook veel gelachen (het beste medicijn)                                     Er heerst fanatisme , iedereen wil natuurlijk hoog en als eerste eindigen en dat geeft het onderlinge wedstrijd element, 

                                     Onze kegelavond wordt gehouden op de maandagavond,

                                                 Dit is ons streven, alle negen om 

Wij staan zeker open voor nieuwe leden, leeftijd speelt geen rol, gezelligheid staat hoog in het vaandel maar ook het wedstrijd element. Nieuwe leden gooien de eerste maand gratis (behalve de consumpties), daarna kan er door beide partijen  worden aangegeven of het bevalt.
 


Rene.Bechtholt | Deze site is gratis gemaakt met Webklik.nl